DanByggeService

Om Os

Om Os

Hos DAN Byggeservice ApS fokusere vi på at færdiggøre vores projekter til tiden, og lave et godt stykke arbejde, der tilfreds gøre vores kunder. Vi tager alle opgaver seriøst om de er store eller små, og vores hovedfokus er at levere et godt stykke arbejde.

Når du samarbejder med DAN Byggeservice ApS får du en god service hver gang. God service er nemlig altid i fokus hos os, hvilket betyder, at vi overholder alle aftaler, og sætter dine ønsker og behov i centrum. Vores dygtige håndværker forlader aldrig en opgave, før du og vi er helt tilfreds med opgaven.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af dansk byggeri, sikrer du dig samtidig 5 års byg garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere, uanset hvilken opgave det er.

Dækker op til 150.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til dansk byggeri Klage & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.